İmamoğlu’na tanıdık rakip: Buğra Kavuncu İstanbul için yarışacak

İmamoğlu’na tanıdık rakip: Buğra Kavuncu İstanbul için yarışacak

İYİ Parti milletvekili Buğra Kavuncu İstanbul belediye başkan adayı oldu. Kavuncu 2019 seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nun seçilmesi için aktif olarak görev yapmıştı. İki yakın siyasetçi bu seçimde rakip olacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) adayını açıkladı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, 2019 seçimlerinde kazanması için görev yaptığı Ekrem İmamoğlu'na karşı yarışacak.

İYİ Parti'nin İstanbul adayı olarak belirlenen Kavuncu, geçmişte İmamoğlu'nun seçilmesi için yürüttüğü çalışmaları da vurgulayarak, şimdi kendi vizyonuyla İstanbul'a hizmet etmeye hazırlandığını belirtti.

3.jpg

HAYIRLI OLSUN

Kavuncu şöyle konuştu:

"Hayırlı uğurlu olsun. Ülkemiz için, İstanbul'umuz için hayırlı olsun. İstanbullular için hayırlı olsun. Şimdi ben buradan İstanbul'a geçeceğim. Bir hazırlık çalışmamız olacak. Ondan sonra zaten İstanbul ile ilgili hayallerimizi, projelerimizi, nasıl bir İstanbul istediğimizi, nasıl bir İstanbul beklediğimizi, İstanbul'a neleri vaat ettiğimizi, İstanbul'u neden çok daha iyi yöneteceğimizi, seçmenlerimize, İstanbullulara anlatacağız”

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.