İnci Taneleri Yıldız kimdir? İnci Taneleri Yıldız karakterini kim oynayacak?

İnci Taneleri Yıldız kimdir? İnci Taneleri Yıldız karakterini kim oynayacak?

İnci Taneleri Yıldız kimdir? İnci Taneleri Yıldız karakterini kim oynayacak? İşte detaylar...

Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alınan ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri gündemden düşmüyor. Diziye ilişkin birçok detay merak edilirken, son olarak arama motorlarında İnci Taneleri Yıldız kimdir? İnci Taneleri Yıldız karakterini kim oynayacak? İşte İnci Taneleri Yıldız hakkında detaylar...

inci-taneleri-son.jpg

İNCİ TANELERİ YILDIZ KİMDİR?

İnci Taneleri 25 Ocak'ta ilk bölümüyle Kanal D ekranlarına geldi. Ekranlara geldiği andan itibaren gündeme bomba gibi düştü. Dizinin 3'üncü bölümü ise 8 Şubat Perşembe günü yayınlandı. Bu bölümün en çok dikkat çeken karakteri ise "Yıldız" oldu. Gizemli karakterin kim olduğu ve diziye ne zaman katılacağı araştırılıyor.

İNCİ TANELERİ 3 BÖLÜM

azem.jpg

Dilber’in kendisinden sakladığı büyük sırrını öğrenen Azem, Dilber’in yalan söylemiş olmasından hiç hoşlanmamıştır. Bu esnada Cihan mahallede kendi gücünü kanıtlamanın yollarını arar. Piraye’nin ise hem işlerle hem de Ayça ile başı derttedir. Geçmişin izini sürmeye devam eden Azem, Erman’dan gelen telefonla yeniden umutlanır. Dilber’in daveti ile Kasım ve Azem, onu izlemeye giderler. Eğlenceli başlayan gece yine umulmadık olaylarla, tatsız bitecektir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.