Abdulkerim SOLAK

Abdulkerim SOLAK

İnsanlığımızı kaybettik başımız sağ olsun

İnsanlığımızı kaybettik başımız sağ olsun

Keşke şu sosyal medya hesapları hiç açılmamış ve sosyal medya hayatımıza hiç girmemiş olsaydı. Faydalı kullanımında sorun yok ama sosyal bir meclis oluşması insanı canından bezdiriyor.
Mesela; herkesin her halta bir kesin cevabı var. Fenerbahçe'yi destekliyor tüm takımlara küfür ediyor, kitap okuyor televizyon izleyenleri kötülüyor, telefonla oynuyor oynamayanları dışlıyor, böyle her kesimden insan var ama bu tabi bakış açısı herkes bir değil...

Örnek vereceğim. İran'da uçak düştü. Yok zenginmiş zaten yok parayla saadet olmuyor işte öldü gitti falan. Bu nasıl bir söyleme tarzı? Ulan hiç mi utanmıyorsunuz insanlıktan? İnsanız biz dediğimiz zaman üzülüyorum aslında.
Bunun böyle olmaması gerekiyor. Neymiş zaten cemiyet hayatına bağlılarmış kızlarda güzelmiş ölmeselermiş iş görürlermiş falan! Bunları söyleyenler geçen hafta 8 Mart'ta annelerim canım teyzelerim bal kızlar diyen tipler.
Bunları uçkurlarından tavana asacaksın abi! İnsanlığımdan utandım yani. Bakın sadece bu konularla sabit kalsa yine iyi. Sabah ajitasyon gece saldırılar. Hayır yani insan olmaktan mı yoksa insanlığa girmekten mi korkuyorsunuz?
Bu herkes için geçerli bütün insanlar adına soruyorum. Bu kadar mı yoruldunuz insan olmaktan uçakta  ölenler ailenizden bir insan olabilirdi veya ne biliyim bir dostunuz arkadaşınız olabilirdi. Ama böyle olduğunda  sövdünüz vefat edenler zaten zengindi onlara vurmaz diye bir ibare söylendi yok artık dedim!
Ama bir dostunuz olsaydı orda ki her yıl düzenli olarak instagram hikayesi paylaşır ağlamazdınız zaten bundan da beklediğimiz verimi verdiğiniz için olmayan insanlığınıza gölge getirmediniz. Anlayacağınız yanılmadık!
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR