İşte Galatasaray-Fenerbahçe, Süper Kupa finalinin hakemi! Yine kavga çıkacak

İşte Galatasaray-Fenerbahçe, Süper Kupa finalinin hakemi! Yine kavga çıkacak

Milli aradan sonra maçlar yeniden başlıyor. Süper Lig'in 31'inci haftasını yönetecek hakemler açıklandı. Listede beklenildiği gibi Halil Umut Meler ve Abdülkadir Bitigen yok. Peki bu hakemler Süper kupa Finali için mi hazırlanıyor? İşte cevabı...

TFF 31'inci haftanın hakemlerini açıkladı... dijital atamayla belirlendiğini duyurdu. Atamalar oldukça dikkat çekici. Çünkü aralarında son oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler ile 1 Mart'ta MHK eğitim toplantısında zor duruma düşen Abdülkadir Bitigen'e maç verilmedi.

MELER VE BİTİGEN'E NEDEN MAÇ VERİLMEDİ?

Meler ve Bitigen'e maç verilmemesiyle ilgili iddia iddia ön plana çıktı.

1'inci iddia: Meler'in Trabzonspor-Fenerbahçe notu düşük kaldı. Bu yüzden kendisine uzaklaştırma cezası verildi. 31'nci haftada maç verilmedi. Aynı şekilde oynansaydı Suudi Arabistan'daki maçı yönetecek olan Bitigen'e de 1 Mart'taki eğitim toplantısıyla ilgili gecikmeli bir yaptırım uygulandı. Bu hafta kendisine maç verilmedi.

2'inci iddia: TFF'nin yabancı hakem arayışlarından sonuç alınamadı... bu yüzden TFF en iyi hakemi Halil Umut Meler ile Suudi Arabistan'da oynanamayan finalin hakemi Abdülkadir Bitigen'i düşünüyor. O yüzden 31'nci haftayı es geçtiler.

TFF BİTİGEN'DE ISRAR EDECEK

Gelen bilgiler ise TFF'nin yabancı hakem arayışlarını sonuçlandıramaması yüzünden Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak finali Riyad'daki finali yönetemeyen Abdülkadir Bitigen'e verecek. Kararının arkasında duracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.