İşte İsmail Kartal'ın Trabzonspor maçı planı

İşte İsmail Kartal'ın Trabzonspor maçı planı

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak. Kanarya'da teknik direktör İsmail Kartal, galibiyet planını hazırladı. İşte haberin detayları...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe, Papara Park'ta karşı karşıya gelecek. Saat 20.30'da başlayacak karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyulan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Trabzonspor galibiyeti için planını hazırladı. İşte Sabah'ın haberine göre o 6 madde...

1- Fenerbahçe, U.S Gilloise maçında rotasyonlu bir kadro ile Livakovic, Tadic, Dzeko gibi isimlerini dinlendirdi. 3 futbolcu da Trabzonspor derbisinde maça 11'de başlayacak. Sakatlığı bulunan Becao ise Fırtına'ya karşı kadroda yok..

2- Sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş, takımlarını yalnız bırakacak. Bonucci de riske edilmeyerek son anda kadrodan çıkarıldı.

3- Trezeguet için Osayi Samuel'e yakın takip uyarısı yapıldı.

4- İsmail Kartal, orta saha kurgusunu İsmail- Fred-Mert Hakan üçlüsü özelinde yapıyordu. Dinamik bir orta saha ile baskı kurmayı amaçlayan Kartal, sakatlanan Mert Hakan'ın yerine Szymanski'ye görev verecek.

5- Teknik heyet, topa sahip olmak ve oyunu rakip yarı alana yığmak üzerine planlar yaptı.

6- Djiku-Ferdi ile Fenerbahçe atak çıkışı planlaması yaptı. Bu ikilinin yanı sıra Oosterwolde'nin hızı da kullanılacak.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.