İYİ Parti lideri Akşener açıklamalarda bulundu

İYİ Parti lideri Akşener açıklamalarda bulundu

İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

"SÖZLERİNİ TUTACAK CESARETİ YOK"

Ülkenin mafyanın eline düştüğünü belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sayın Bakanıma ailemize hoş geldiniz diyoruz. 27. yasama döneminin son grup toplantısına hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Tüm imkanlardan tüm fırsatlardan mahrum bırakıldığımız ucube dönemin sonuna geleceğiz. Çıkarları için zalime boyun eğen başkentin göbeğindeki alçak cinayeti aydınlatmaktan bile acizler. Kalbini karartmış bir iktidar tarafından yönetiliyoruz.

Uzun zamandır ciddiyetten mahrumuz. Çünkü görev bilincini kaybetmiş bir iktidar tarafından yönetiliyoruz. Zalim ve sorumsuz bir iktidar. Son kullanma tarihi geçmiş bir iktidar. Bugün o tutanak dava dosyasında yok böyle bir devlet yönetimi olmaz. Hey gidi hey! Neydin ne oldun Recep Bey. Gider ayak milleti mafyanın simsarın buyruğuna soktun. Doğruları duyamayacak kadar sağır bir adam oldun. Nereden nereye değil mi? Artık sende verdiği sözleri tutacak cesaret yok." ifadelerini kullandı.

"SİNAN ATEŞ'İN KANINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ"

Sosyal medya düzenlemesine değinen Akşener sözlerine şu şekilde devam etti:

Hiç merak etmeyin Recep Bey'in yapamadıklarını biz yapacağız. Tutamadığı sözleri biz tutacağız. Ne olursa olsun Sinan Ateş'in kanını yerde bırakmayacağız. Katiller, azmettirenler cezasını çekecek. İsterlerse dünyanın öbür ucuna kaçsınlar yine de bulacağız. Sosyal medyada yeni bir düzenleme yaptılar. Sosyal medya platformları insanların kişisel bilgilerini devlete verecek. Bu şekilde yargı önünde suçu ispatlanmamış kişilerin bilgileri alınacak. Yani ne demek bu gerçek enflasyon verilerini yayınlayan ENAG susturulacak. 4 gün oldu bir tane arama kurtarma ekibi gelmedi diyenler devletin birliğini bozuyor diye susturulacak.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.