Akşener'den Sinan Ateş çağrısı

Akşener'den Sinan Ateş çağrısı

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Sinan Ateş'i hatırlatacağım, unutmayacağız, unutturmayacağız, dümenleri kabullenmeyeceğiz. Alçaklar elini kolunu sallayarak gezemeyecek" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.

İYİ Parti lideri Akşener konuşmasına 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayarak başladı. Akşener, "Kendini, vatanına ve milletine adayarak, Tıbbiyeli Hikmet’in, göğe kaldırdığı bayrağı bugün devralan, tüm hekimlerimizin, 14 Mart Tıp Bayramı’nı, yürekten kutluyorum. İyi ki varsınız! İyi ki buradasınız" dedi.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİ

Sinan Ateş cinayeti ile ilgili konuşan Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Suçlular gözaltına alınacağına adalet gözaltına alındı, cinayetin failleri yakalandı, ona yardım edenler serbest. Katiller yakalandı, emri verenler serbest. Sayın Erdoğan arkandan dönen dümenleri gör çaresiz olma adaleti gölgeleyenleri serbest bırakma aciz olma. Sen Cumhurbaşkanısın korkma cinayetin asıl sorumlularını açıkla. Sinan Ateş’in katillerini açıkla, bu kanı yerde bırakma. Sinan Ateş'i hatırlatacağım, unutmayacağız, unutturmayacağız, dümenleri kabullenmeyeceğiz. Alçaklar elini kolunu sallayarak gezemeyecek. Bu cinayetin peşinde olacağız. İktidarın başı zafiyet içinde olabilir bu alçaklıkta eli olan rızası olan kim varsa unutmasın mayıslar bizimdir."

HÜDA-PAR AÇIKLAMASI

Gündemde ismi sıkça anılan HÜDA-PAR ile ilgili konuşan Akşener şunları belirtti:

"Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylığı belli olmasa da seçim beyannamesinde; Şeyh Sait’ten özür dilenmesi var, özerklik var, ne mutlu Türküm diyene yazılarının silinmesi var, kadınlara zulüm var, Cumhuriyet değerlerimize saldırı var koskoca bir tehdit var."

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.