İzmir'de 10'uncu kattan düşmüşlerdi: 2 kişi tutuklandı

İzmir'de 10'uncu kattan düşmüşlerdi: 2 kişi tutuklandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde reklam tabelası asarken düşen 2 işçinin ölümünde vinç firması sahibi ve operatör tutuklandı.

İzmir'de, reklam tabelası asmak için çıktıkları plazanın 10'uncu katından vincin zincirinin kopması sonucu düşen 2 işçinin ölümüyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, tutuklandı.

Olay, 18 Ocak'ta, Bayraklı ilçesi Şehit Fethi Sekin Caddesi'ndeki bir plazada meydana geldi. Reklam ajansında çalışan evli, 1 çocuk babası Halil Gül (34) ile evli, 2 çocuk babası Hüsnü Akan (35), tabela asmak için vinçle plazanın 10'uncu katına çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle vincin zinciri koptu.

Akan ile Gül, bindikleri sepetle metrelerce yükseklikten düşüp, yaralandı. Durum, polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen ambulansla Akan, Bayraklı Şehir Hastanesi'ne, Gül ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İki yaralı doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayın ardından vinç işletmesinin sahibi E.P. ve vinç operatörü F.Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gül ve Akan'ın cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından dün teslim alınıp toprağa verildi.

Polisteki işlemleri sonrası dün akşam adliyeye sevk edilen vinç işletmesinin sahibi E.P. ve vinç operatörü F.Y., tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.