İzmir'de dev operasyon: Yakalanan 61 şüpheli tutuklandı!

İzmir'de dev operasyon: Yakalanan 61 şüpheli tutuklandı!

İzmir'de polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 84 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 61'i tutuklandı, 20'si adli kontrol şartıyla 23 kişi ise serbest bırakıldı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Yaklaşık 3 ay süren takibin ardından 15 Ocak sabahı operasyon düzenlendi. Özel harekat polisinin destek verdiği, 200 polisin katılımıyla şüphelilerin ev ve iş yerlerine düzenlenen helikopter destekli operasyonda 84 kişi gözaltına alındı. Haklarında gözaltı kararı verilen 23 şüphelinin ise çeşitli suçlardan cezaevinde oldukları belirlendi. Narkotik köpeklerinin de kullandığı şüphelilerin üzerleri ile ev, iş yeri ve eklentilerindeki aramalarda bir miktar esrar, metamfetamin ve uyuşturucu hap, ruhsatsız 7 tabanca, 6 pompalı tüfek, 1 kılıç, 84 tabanca/tüfek fişeği ve hassas terazi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, dün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 61'i tutuklandı, 20'si adli kontrol şartıyla olmak üzere 23 kişi ise serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.