İzmir’de eşini katletti! O kadının ifadesi ortaya çıktı!

İzmir’de eşini katletti! O kadının ifadesi ortaya çıktı!

İzmir’de geçtiğimiz gece kan donduran bir cinayet yaşandı. 1 ay önce evlendiği eşi Fırat Bozkurt’u kalbinden bıçaklayarak öldüren Şirin Bozkurt’un ifadesi ortaya çıktı.

İzmir’de 1 ay önce evlendiği eşi Fırat Bozkurt’u kalbinden bıçaklayarak öldüren Şirin Bozkurt’un ifadesi ortaya çıktı. Bozkurt ifadesinde, “Gırtlağıma sarılıp bana vurdu. Ben de kendimi savunmak için arbede sırasında bıçakla vurdum” dedi.

“GIRTLAĞIMA SARILIP…”

Sabah’ta yer alan habere göre; Gözyaşları içerisinde polise ifade veren Şirin Bozkurt, "Yaklaşık 1 ay önce evlendik. Fırat ile birlikte kavga etmeden önce dışarıda biraz alkol aldık. Alkol aldığımız mekânda da tartışmamız oldu. Önce ben eve geldim. Daha sonra eşim eve geldi. Fırat'ın ikinci eşi nedeniyle aramızda tartışma çıktı. Daha önce de çok kez Fırat'ın ikince eşi yüzünden tartışmalarımız olmuştu. Evde de tartışma devam etti.

Fırat evde eşyalarını toplamaya başladı. Gırtlağıma sarılıp bana vurdu. Ben de kendimi savunmak için arbede sırasında bıçakla vurdum. Fırat yaralanınca ambulansı aradım. Bir anlık öfke ile bıçakladım. Çok pişmanım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.