İzmir'de iş arayanlara müjde! KPSS 60 puanla memur olabileceksiniz

İzmir'de iş arayanlara müjde! KPSS 60 puanla memur olabileceksiniz

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan duyuruya göre, 109 kamu personeli alınacak. KPSS puanının ise en az 60-70 olması gerekiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, belediye bünyesine lise ve ön lisans mezunu toplam 109 personel alımı yapılacak. Alımlar 15 erkek İtfaiye Eri, 49 erkek ön lisans mezunu İtfaiye Eri, 5 kadın ön lisans mezunu İtfaiye Eri, 35 erkek ön lisans mezunu Zabıta Memuru, 5 kadın ön lisans mezunu Zabıta Memuru şeklinde olacak. Başvurular 1 Aralık tarihine kadar devam edecek.

BAŞVURULAR ŞAHSEN GERÇEKLEŞECEK

Başvuru yapacak adayların, kimlik kartı fotokopisi, diploma ya da mezuniyet belgesi aslı, yabancı okulların denklik belgesi, sürücü belgesi aslı ya da noter onaylı örneği, KPSS sonuç belgesi, erkek adayların askerlik belgeleri, görevini yapmaya engel sağlık problemi olmadığı ile ilgili beyan, son altı ay içinde çektirilen 2 biyometrik fotoğraf, başvurulacak kadroyla ilgili dilekçe ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü Şehit Er Mehmet Çadırcı Caddesi Numara 50 Şirinkapı Buca İzmir adresine şahsen giderek başvuru yapmaları gerekiyor.

Başvuru yapacak adayların, 2022 KPSS puanının en az 60-70 olması şartı bulunuyor.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.