İzmir'de kanlı gece! Olay sonrası herkes şaşırdı

İzmir'de kanlı gece! Olay sonrası herkes şaşırdı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan ilginç bir olay gündem olurken, bir market sahibinin işlediği suçun ardından karanlık geçmişi ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

İzmir'in Karabağlar ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olay, şehirde şaşkınlık yarattı. Bir marketten alışveriş yaptığı iddia edilen bir çift, market sahibi tarafından evlerine kadar takip edildi. Çıkan tartışma sonucu market sahibi, tabancayla çifti vurdu. Olayın ardından ise ilginç bir gerçek gün yüzüne çıktı.

ÖNCE TAKİP ETTİ, SONRA ATEŞ AÇTI

Doğanay Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda yaşanan olayda, A.D. (44) ve iddia edilen kız arkadaşı Ö.K. (41), market alışverişi sonrasında evlerine dönerken market sahibi M.A. (35) tarafından takip edildi. Evlerine ulaştıklarında tartışma yaşandı ve silahın ateş alması sonucunda A.D. ve Ö.K. yaralandı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Polis tarafından kısa süre sonra yakalanan M.A.'nın ifadesi, olayın seyrini değiştirdi. M.A., çiftin marketten fazladan ürün alıp parasını vermediğini düşündüğü için evlerine gittiğini ve tartışmanın ardından tabancayı ateşlediğini belirtti. Ancak daha da dikkat çekici olan detay, market sahibinin de hırsızlık suçundan kaydının olduğunun ortaya çıkmasıydı.

1 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, Ö.K.'nın hayati tehlikesi olduğu bildirildi. A.D.'nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi. Emniyet birimleri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.