İzmir'de Mardinliler hangi adayı destekliyor?

İzmir'de Mardinliler hangi adayı destekliyor?

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, "Biz kendimize çok güveniyoruz. Seçilebilecek yerlerdeyiz" dedi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Eşrefpaşa'da kanaat önderleriyle bir araya gelen Çankırı, İkinci Kadriye Mahalle Muhtarı Adnan Acar'ın 555 sokaktaki atıl durumdaki cephanelik alanı ve bölgedeki yatırım eksikliğini gündeme getirdi. Çankırı, bu durumun 1 Nisan'da değişeceğini söz verdi.

Çankırı, "Birbirimize güç verirsek kuvvetleniriz. Gün geçtikçe çoğalmaya, birbirimizin ellerinden tutmaya başladık. Bazen bir adım geri gitmek iki adım ileriye gitmek demektir. Biz kendimize çok güveniyoruz. Seçilebilecek yerlerdeyiz. Sizlerden aldığımız destekle biliyoruz ki seçileceğiz ve bunun için beklenen an geldi" ifadelerini kullandı

Çankırı'nın temaslarından bir diğeri ise Ege Bölgesi Kars - Ardahan - Iğdır Dernekleri Federasyonu'nda gerçekleşti. Burada, Türk Halk Edebiyatı'nın önemli unsurlarından olan aşıklık geleneğiyle karşılanan Çankırı, bölgedeki sorunlara hakim olduklarını ve çözümler üretebileceklerini belirtti.

TAM DESTEK

Ayrıca, İzmir Mardinliler Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı'nda düzenlenen bir toplantıda, Çankırı ve AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç bir araya geldi. Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Çankırı, desteklerinin artmasıyla birlikte seçileceklerine inandıklarını ifade etti.

Öte yandan, 22. dönem Mardin Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, CHP'nin yerel yönetimlerdeki zihniyetinin değişmesi gerektiğini vurgulayarak hizmet odaklı bir yaklaşımın benimsenmesi gerektiğini belirtti.

MARVAK Başkanı Rasim Kahraman da Mardinliler adına gurur kaynağı olduklarını belirterek, Çankırı ve Tunç'a tam destek verdiklerini açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.