İzmir sıcaktan kavrulacak!

İzmir sıcaktan kavrulacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava tahmin raporunu yayınladı. Raporda İzmir genelinin parçalı bulutlu geçeceği belirtilirken, önümüzdeki hafta güneşin geri geldiği görüldü. İşte detaylar...

İzmir, nisan ayının gelişiyle birlikte sıcak havaların etkisi altına girmeye başladı. İşte İzmir'in 5 günlük hava durumu...

Önümüzdeki 5 gün içerisinde İzmir'de en yüksek sıcaklık 29 derece olarak ölçüldü. Bu 5 günlük periyotta Cumartesi günü (bugün) yağış beklenirken, genel hava durumu olarak parçalı bulutlu beklentisi bulunuyor.

screenshot-2.png

20 Nisan Cumartesi: Sağanak yağış beklentisi bulunuyor. En yüksek sıcaklık 21, en düşük sıcaklık 14 derece olarak ölçüldü.

21 Nisan Pazar: Parçalı bulutlu bir hava beklentisi bulunuyor. En yüksek sıcaklık 23, en düşük sıcaklık 12 olarak ölçüldü.

22 Nisan Pazartesi: Bulutlu bir hava beklentisi bulunuyor. En yüksek sıcaklık 25, en düşük sıcaklık 14 olarak ölçüldü.

23 Nisan Salı: Parçalı bulutlu bir hava beklentisi bulunuyor. En yüksek sıcaklık 29, en düşük sıcaklık 15 olarak ölçüldü.

24 Nisan Çarşamba: Parçalı bulutlu bir hava beklentisi bulunuyor. En yüksek sıcaklık 29, en düşük sıcaklık 20 olarak ölçüldü.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.