Jose Mourinho kulüp arıyor: Tek şartı var

Jose Mourinho kulüp arıyor: Tek şartı var

İtalyan ekibi Roma'dan Ocak ayında ayrılan Jose Mourinho, teknik direktörlüğe devam etmek istiyor. Kulüp aradığını açıklayan Mourinho, tek bir şartı olduğunu söyledi.

Kariyeri boyunca Benfica, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham ve Roma gibi dünya devlerini çalıştıran Jose Mourinho, kulüp aradığını açıkladı. Ocak ayında Roma'dan ayrılan Portekizli çalıştırıcı, saha kenarına dönmek istediğini söyledi.

TEK ŞARTI VAR

Mourinho, "Teknik direktörlük yapmak istiyorum. Bu hayatımın temel bir parçası. Bunu yapmadan mutlu olamam. Peki Nerede? İyi bir antrenman tesisine sahip olan her kulüpte çalışabilirim" dedi.

futbol.jpg

Jose Mourinho, "Kazanmak için yaratılmamış takımlara teknik direktörlük yaptığımda bile insanların benden her zaman kazanmamı beklediğini biliyorum" diye konuştu.

2023-2024 sezonunda Roma'nın başında 28 maça çıkan Portekizli teknik direktör, 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

13 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

61 yaşındaki teknik adam yönettiği takımlarda 2 Şampiyonlar Ligi, 3 İngiltere Premier Lig, 2 İtalya Serie A, 1 İspanya La Liga, 2 Portekiz Premier Ligi, 2 Avrupa Ligi ve 1 Konferans Ligi şampiyonluğu yaşadı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.