Keçiören Şelalesi, doğal görünümüne kavuştu

Keçiören Şelalesi, doğal görünümüne kavuştu

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un göreve geldikten sonra ilk talimatlarından biri olan Keçiören Şelalesi’ni doğal görünüme kavuşturma çalışması tamamlandı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un göreve geldikten sonra ilk talimatlarından biri olan Keçiören Şelalesi’ni doğal görünüme kavuşturma çalışması tamamlandı. Şelale beton duvarlardan kurtularak eskiden olduğu gibi falez taşlı doğal görünümüne kavuştu. 

Dünyanın en büyük yapay şelalelerinden biri olan ve 1996 yılında Turgut Altınok tarafından yaptırılan 27 metrelik Keçiören Şelalesi Altınok’un tekrar göreve gelmesiyle bakım ve onarıma girmişti. Şelalelerin önünde bulunan dekoratif amaçlı beton duvarlar yıkılmış, belediye ekiplerince yerine falez taşı döşenmeye başlanmıştı. 1 haftadan fazla süren çalışmalarda geçtiğimiz sabah itibariyle sona gelindi ve şelale doğal görünümüne kavuştu. 

GEÇTİĞİMİZ HAFTA ÇALIŞMALAR BAŞLAMIŞ GÜNDEME GETİRMİŞTİK

Yerel seçimlerden sonra göreve gelen Altınok’un ilk talimatlarından biri Keçiören Şelalesi’ni önündeki duvarların yıkılarak doğal görünüme kavuşması yönünde olmuştu. Gazetemiz de konuyu yakından takip ederek ‘Doğallığına Kavuşacak’ manşetiyle kamuoyuna duyurmuştu. Aradan geçen iki haftaya yakın sürede belediye ekipleri önce duvarları iş makineleri ile yıkarak bölgeyi temizledi. Ardından doğal taş olan falez taşlarını döşemeye başladı. İşçilerin hummalı çalışmasının ardından kısa sürede tamamlanan çalışmalar tamamlandı ve şelale doğal görünümüne kavuştu. 

Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM

İLGİLİ HABER

img_4922-001.jpg

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.