Kent Konseyi'nden Başkan Şahin'e ziyaret

Kent Konseyi'nden Başkan Şahin'e ziyaret

Ankara Kent Konseyi, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyet duyan Şahin, "Örnek çalışmalarınızın Mamak Belediyesi'nde bizlere ışık tutacağına inanıyoruz" dedi.

Ankara Kent Konseyi, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret etti. Başkan Şahin, ziyaretçileri Musiki Muallim Mektebi'nde ağırlarken, heyeti Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindekiler oluşturdu.

Başkan Şahin, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kent konseylerini daha önce kağıt üzerinde bilirdik. Ancak Ankara Kent Konseyi ile birlikte ortak akılla kente büyük katkılar sağladınız. Örnek çalışmalarınızın Mamak Belediyesi'nde bizlere ışık tutacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

manset.jpg

ÜNİVERSİTELERDE TEZ OLUR

Başkan Şahin, Mansur Yavaş belediyeciliğine de özel bir vurgu yaparak, bu anlayışın gelecekte üniversitelerde tez konusu olarak ele alınacağını ifade etti. Ziyaret kapsamında heyet, Musiki Muallim Mektebi'nde bulunan Müzik Müzesi ve Muhsin Ertuğrul Sahnesi'ni gezdi. Başkan Şahin'e ziyaretinde Başkan Yardımcısı Ertan Işık da eşlik etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.