Kepez Belediye Başkanı Kimdir? Kepez Belediye Başkanı Nereli Ve Kaç Yaşında?

Kepez Belediye Başkanı Kimdir? Kepez Belediye Başkanı Nereli Ve Kaç Yaşında?

Kepez Belediye Başkanı Kimdir? Kepez Belediye Başkanı Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Kepez Belediye Başkanı Kimdir? Kepez Belediye Başkanı Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Kepez Belediye Başkanı Kimdir?

Mesut Kocagöz, 2019 Mahalli İdareler Seçiminde Kepez Belediye Meclis Üyeliği, Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi Denetim Komisyonu Başkanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği görevlerine seçildi.

2019-2023 yılları arasında Anet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevlerini üstlendi.

2016-2017 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Aldaş A.Ş. Genel Müdürlüğü, 2017 Ağustos - 2018 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Anet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevlerini yerine getirdi.

2004-2014 yılları arasında Kepez Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Kocagöz, Mart 2014-2019 yılları arasında Kepez Belediye Meclis Üyeliği ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi Denetim Komisyonu Başkanlığı, ASAT Genel Kurul Üyeliği, ASAT Spor Başkan Yardımcılığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği, Aldaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği ve AHB Antalya Hayvancılık Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Mesut Kocagöz, 1990-1991 yılları arasında Ankara Başbakanlık Devlet İstatistik Enstitüsü'nde Sözleşmeli Personel olarak görev yaptı. Daha sonra, 1991-2002 yılları arasında Antalya'da vergi rekortmeni olan bir şirkette üst düzey yöneticilik yaptı. 2002-2004 yılları arasında mali müşavirlik, kamuoyu araştırmacılığı ve çeşitli şirketlerde danışmanlık ve CEO görevlerini üstlendi.

Mesut Kocagöz, ilk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünden mezun oldu. 1968 yılında Antalya'da doğan Kocagöz, evli ve 2 çocuk babasıdır ve iş hayatında mali müşavir ve bağımsız denetçi olarak da faaliyet göstermektedir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksyafa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.