"Kilit kavşak" Kırıkkale'de hareket başladı

Türkiye’deki 43 şehrin kesişim noktası olan ve "Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de, hareketlenme başladı. Ramazan Bayramı tatilinin sona yaklaşmasıyla evlerine dönmek isteyenler, Kırıkkale’de yoğunluk oluşturmaya başladı.

Bayram için memleketlerine gidenler, ulaşımda 43 ilin kara yolu bağlantı noktası olan ve "Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de trafik yoğunluğunu artırdı. Özellikle Kırıkkale-Ankara ve Kırıkkale-Samsun kara yolunda yaşanan trafik yoğunluğu sebebiyle araçlar yavaş ilerlerken, trafik polisleri ulaşımın aksamaması için çalışma başlattı.

Karayolları ekipleri trafik akışının normal seyretmesi için Kırıkkale-Ankara kara yolundaki bazı kavşakları geçici olarak trafiğe kapattı. Kara yolundaki trafik yoğunluğunun ilerleyen günlerde artması bekleniyor. Dünden itibaren Balışeyh’ten Kırıkkale istikametine doğru kalabalıklaşan yolların, bugün öğleden sonra daha da yoğun olacağı tahmin edilirken pek çok vatandaş erkenden yola koyuldu. Ortaya ise Kırıkkale’deki bu görüntüler çıktı…

Bedirhan ŞAHİN / Gazeteilksayfa.com

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar