Kırşehirli kadın feci şekilde can verdi!

Kırşehirli kadın feci şekilde can verdi!

Kırşehir'de yaşayan 43 yaşındaki Fidan Cantemir, iş için gittiği Kırıkkale'de korkunç bir cinayetin kurbanı oldu.

Kırşehir'de yaşayan 43 yaşındaki Fidan Cantemir, iş için gittiği Kırıkkale'de korkunç bir cinayetin kurbanı oldu.
Evli ve 3 çocuk annesi Fidan Cantemir (43) Kırşehir'de yaşıyordu.Bir süre Kırıkkale'de aşçı yardımcısı olarak çalışan Fidan Cantemir, aynı şirkette çalışan Emrah B. ile tanıştı.Emrah B. bir süre sonra Fidan Cantemir ile arkadaşlık teklifinde bulundu. Fidan Cantemir ise bu teklifi reddeti ancak Emrah B. genç kadını taciz etmeye başladı.Polise giden ve kendisinden 13 yaş küçük adamdan şikayetçi olan Fidan Cantemir ayrıca şahıs hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Fidan Cantemir saplantılı Emrah B.'den kurtulmak için son olarak iş yerini değiştirdi.

ARACIN CAMINI KIRIP BOĞAZINI KESTİ

4 Nisan tarihinde Emrah B. iş çıkışında Fidan Cantemir ile karşılaştı.Otomobiline binerek uzaklaşmaya çalışan Fidan Cantemir'e saldıran Emrah B. aracın camını kırdı ve içeri daldı.İçeride yaşanan boğuşma bir vatandaş kamerasına yansıdı.Aracın içerisinde yaşanan boğuşma nedeniyle araç ters yönde anayola çıktı ve refüje çarptı.Bu sırada saldırıyı gören araçların durmaması ve olaya müdahale etmemesi dikkat çekti.Araç daha sonra üst geçide çarptı.O sırada yoldan geçen bir vatandaş müdahalede bulundu.Emrah B. o sırada araçtan çıktı ve kaçtı.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Emrah B. tarafından boğazından bıçaklandığı belirlen Fidan Cantemir, hastaneye kaldırıldı ve cerrahi müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı.Talihsiz kadın hastanedeki 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti ve Kırşehir'e bağlı Akpınar İlçesi'nde toprağa verildi.Emrah B. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.