Kızıl Goncalar’a savcı Evren geliyor… İşte o isim…

Kızıl Goncalar’a savcı Evren geliyor… İşte o isim…

Gold Film’in NOW’da ekrana gelen ve pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Kızıl Goncalar’ın bu akşam 15. bölümü yayınlanacak.

“Kızıl Goncalar” güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici senaryosu ve başarılı rejisiyle seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Gold Film’in imza attığı dizide savcı fırtınası esecek. Ömür Atay’ın yönettiği, Şükrü Necati Şahin’in yazdığı dizide savcı Evren’ine hayat verecek oyuncu için titiz bir oyuncu seçimi yapıldı.“Kızıl Goncalar” güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici senaryosu ve başarılı rejisiyle seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Gold Film’in imza attığı dizide savcı fırtınası esecek. Ömür Atay’ın yönettiği, Şükrü Necati Şahin’in yazdığı dizide savcı Evren’ine hayat verecek oyuncu için titiz bir oyuncu seçimi yapıldı.

oyuncu.jpg

Reyting rekortmeni dizinin savcı Evren’ine Didem İnselel hayat verecek. Savcı Evren, Fani tarikatını inceleyecek ve Cüneyd (Mert Yazıcıoğlu) ile Zeynep’in (Mina Demirtaş) birlikteliğini sorgulayacak. Seyirciye her hafta sinema kalitesinde bölüm sunan dizi, 20 Mayıs Pazartesi günü 19. Bölümüyle sezon finali yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.