Kızılcahamam'da kampa hazırlık

Kızılcahamam'da kampa hazırlık

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, 5-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan AK Parti kampı için Kızılcahamam'da incelemelerde bulundu.

AK Parti, 5-7 Ekim tarihleri arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Ankara Kızılcahamam'da kampa girecek. Yerel seçimlerle ilgili izlenecek olan stratejinin de belirleneceği kamp öncesi hazırlıkları incelemek üzere AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, ilçeyi ziyaret etti.
 
AK Parti'nin 27. Değerlendirme ve İstişare Kampı 5-7 Ekim tarihleri arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek. Kamp öncesi hazırlıkları incelemek üzere ilçeyi ziyaret eden AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ile birlikte etkinliğin düzenleneceği Eliz Otel'de incelemelerde bulundu.

4 YIL SONRA YENİDEN

AK Parti kurulduktan sonra Meclis çalışmalarını değerlendirmek ve strateji belirlemek için 2014 yılına kadar Kızılcahamam'da kamplarını gerçekleştirmişti. Ancak 17/25 Aralık yargı darbesi ve kampta yapılan basına kapalı toplantıların kamuoyuna sızmasının ardından toplantıların adresi değişmişti ve son dört yıldır istişare kamplarını Afyonkarahisar'da yapmaya başlamıştı. Dört yıl sonra kamp yeniden Kızılcahamam'da düzenlenecek.

YEREL SEÇİM STRATEJİSİ BELİRLENECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği istişare toplantısında yerel seçimlerle ilgili izlenecek stratejinin de belirleneceği ve yapılan son anketler ile anketlerde öne çıkan isimlerin de değerlendirileceği kulislere yansıyanlar arasında. Kampta, döviz kurundaki hareketlilik ile alınan ve alınacak tedbirlerle ilgili de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sunum yapması da bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran, ABD ve Almanya ziyaretleri sonrasında yapılacak kampta Türkiye-ABD ilişkileri, Suriye'nin geleceği gibi başlıklar da konuşulacak. Hem yurtiçi hem yurtdışında yürütülen terör operasyonları ile ilgili de bakanlar sunum yapacak.

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.