Kızılcık Şerbetinde Umut'un Nursema'ya Yaptığına İnanamayacaksınız!

Kızılcık Şerbetinde Umut'un Nursema'ya Yaptığına İnanamayacaksınız!

Gelen bilgilere göre, dizinin yeni bölümünde muhteşem oyunculuğuyla hayran bırakan Ceren Karakoç'un canlandırdığı Nursema büyük bir kabus yaşayacak.

7 Haziran'da ekrana gelecek olan 66. bölümde sezon finali yapacak olan "Kızılcık Şerbeti" dizisinin yeni bölüm fragmanı bu akşam yayınlanacak. #KızılcıkŞerbeti dizisinin ekibi geçen Salı #GlobalAgency'nin düzenlediği Cannes'daki partinin ardından cumartesi günü iş başı yapmıştı. Bayram tatili nedeniyle yayına bir hafta ara veren #GoldFilm imzalı dizinin yeni bölüm tanıtımı bu akşam yayınlanacak.

nursema.jpg

Gelen bilgilere göre, dizinin yeni bölümünde muhteşem oyunculuğuyla hayran bırakan Ceren Karakoç'un canlandırdığı Nursema büyük bir kabus yaşayacak ve Nursema'nın evde Umut'u (Serkan Tinmaz) bir kadınla basacağı konuşuluyor. Sezon finaline doğru giden dizide, sezon sonuna kadar bir ayrılık yaşanmayacak. "Kızılcık Şerbeti"nde herkesi şaşırtarak imam nikahı kıyan ve tesettüre giren Çimen (Selin Türkmen), yavaş yavaş aşık olduğu adamın yalanlarıyla peş peşe yüzleşmeye devam edecek. Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Giray (Kaan Taşaner) ilişkisi tam gaz ilerleyecek. Dizi, 7 Haziran'da ekrana gelecek 66. bölümde bomba bir sezon finaliyle tatile girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.