Korhan Berzeg’in ölümünde flaş gelişme

Korhan Berzeg’in ölümünde flaş gelişme

Yaklaşık bir yılın ardından şüpheli bir şekilde cesedine ait kemiklere ulaşılan Korhan Berzeg’in şüpheli ölümüyle ilgili olarak yeni bir gelişme yaşandı. Ölümün üzerine çıkan gizemli araç iddiası, yetkililer tarafından yalanlandı.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde evinden yürüyüşe çıkan ve aylardır kayıp olan ekonomist Korhan Berzeg'in cansız bedeni geçtiğimiz günlerde bulundu. Fakat Berzeg'in ölümüyle ilgili şüpheli durumlar ve çelişkili ifadeler yeni bir tartışma başlattı.

GÖRGÜ TANIĞI İDDİALARI TARTIŞMALI

  • Berzeg'in kaybolduğu gün bölgede yabancı bir araç gördüklerini iddia eden iki görgü tanığının ifadeleri tutarsız.
  • Görgü tanıklarının aracı gördüklerini söyledikleri nokta, Berzeg'in kemiklerinin bulunduğu yerden 3500 metre uzaklıkta ve ters yönde.
  • 90 güvenlik kamerası incelemesine rağmen bahsedilen araca ait herhangi bir kayıt bulunamadı.
  • Görgü tanıklarının Berzeg'in kaybolduğu saatle ilgili ifadeleri de çelişkili. Tanıklar aracı 15.30'da gördüklerini söylerken, Berzeg'in 08.30'da kaybolduğu biliniyor.
  • Görgü tanıklarının Berzeg'in kemiklerinin bulunduğu yere gidiş yoluyla ilgili ifadeleri de hatalı.
  • Bu kişilerin Berzeg ile ilgili daha önce herhangi bir ifadesi bulunmamakta.

korhan-berzeg-2.jpg

İDDİALAR YALANLANDI

Yetkililer, görgü tanıklarının iddialarını araştırdıklarını ve bölgede böyle bir aracın görülmediğini açıkladılar. Ayrıca 90 güvenlik kamerası görüntüsünü incelediklerini ve araca ait herhangi bir kayda rastlamadıklarını da belirttiler.

TARTIŞMALAR SÜRÜYOR

Görgü tanıklarının çelişkili ve tutarsız ifadeleri Berzeg'in ölümüyle ilgili gizemi daha da derinleştiriyor. Yetkililerin iddiaları yalanlaması kafaları karıştırırken, olayın aydınlanması için daha fazla araştırma yapılması gerekiyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.