Liverpool-Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

Liverpool-Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

İngiltere’nin iki devi karşı karşıya. Liverpool ve Manchester City kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar ise futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Liverpool-Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de büyük bir heyecanın yaşanacağı mücadelede Liverpool ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, bu önemli maçın tarihini, saati ve hangi kanalda canlı yayınlanacağını merakla bekliyor.

Liverpool ve Manchester City, Premier Lig'deki zorlu rekabetlerini bu maçta bir adım daha ileri taşımaya çalışacak. Zirve mücadelesi veren her iki takım için de bu maçın büyük bir önemi bulunuyor. Oyun anlayışları, stratejileri ve dünya yıldızlarıyla dolu kadrolarıyla Liverpool ve Manchester City arasındaki mücadele, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

haber1-006.jpg

LİVERPOOL-MANCHESTER CİTY MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Liverpool-Manchester City maçı, 10 Mart Pazar günü (bugün) nefes kesen anlara sahne olacak. Saat 18:45'te başlayacak mücadele, Türkiye'de beIN SPORTS 3 kanalında canlı olarak izlenebilecek. İki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği müsabakada, ligdeki sıralamalarını belirleyecek kritik bir mücadele yaşanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.