Maç kapalı gişe: Dakikalar içinde tükendi

Maç kapalı gişe: Dakikalar içinde tükendi

Galatasaray-Sivasspor maçı biletleri satışa çıkmasının ardından, tüm biletler dakikalar içinde tükendi. Zorlu mücadele Rams Park’ta kapalı gişe oynanacak. İşte, detaylar...

Trendyol Süper Lig’in 2023/24 sezonunu kimin şampiyon tamamlayacağına sayılı haftalar kaldı. Sezon başından itibaren kıran kırana geçen Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde artık sona yaklaşmış bulunmaktayız. 34. hafta geride kalırken Sarı-kırmızılılar, 93 puanla lider konumda bulunurken, 89 puanla Sarı-lacivertliler de ikinci sırada bulunuyor.

haber1-004.jpg

15 MAÇTIR KAZANIYOR

Süper Lig’de çıktığı son 15 maçı da kazanan Galatasaray, yeni bir rekora imza atmıştı. Ancak Sarı-kırmızılılar, ligin 35. haftasında evinde oynayacağı zorlu Sivasspor maçını da kazanarak rekorunu bir adım daha öteye taşımak istiyor. Ayrıca, teknik adam Okan Buruk yönetiminde sahaya çıkan Aslanlar, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 34 maçta 30 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

haber2-003.jpg

TAKIMIN EN GOLCÜ İSMİ ICARDI

Sarı-kırmızılılarda bu sezon Mauro Icardi, gollerini atmaya devam ediyor. Geçen sezon Galatasaray’ın yaşadığı şampiyonlukta büyük katkısı olan Arjantinli yıldız, bu sezon da rakiplerini boş geçmiyor. Cimbom’un golcü oyuncusu Icardi, bu sezon parçalı formayla çıktığı 43 resmi maçta 28 gol atıp 11 de asist kaydederken, Süper Lig’de ise gol krallığı zirvesine oturan yıldız futbolcu, 30 lig maçında 21 gol, 8 asist üretti.

haber3.jpg

SİVASSSPOR MAÇINDA HEDEF 3 PUAN

Ligin 37. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, bu hafta 5 Mayıs Pazar Günü saat 19.00’da evinde oynayacağı Sivasspor maçını kazanarak, deplasmana moralli gitmek istiyor. Ligin ilk yarısında Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sarı-kırmızılar, sahasında mutlak 3 puanı hedefliyor.

rams-park.jpg

RAMS PARK KAPALI GİŞE

Takımını iç sahada ve deplasmanda bir an olsun yalnız bırakmayan Sarı-kırmızılı taraftarlar, Sivasspor maçındaki tüm biletleri tüketti. Galatasaray, Bülent Uygun yönetimindeki kritik Sivasspor maçını kapalı gişe oynayacakken, 52 bin adet bilet 15 dakika içinde tükendi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.