Maden işçilerinden konakladıkları okulda öğrencilere anlam dolu mesaj

Maden işçilerinden konakladıkları okulda öğrencilere anlam dolu mesaj

Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları yapan madenciler, öğrencilere mesaj bıraktı. Madenciler, Hatay’da kullandıkları tahtaya yazdıkları mesajla dikkat çekti.

Maden işçileri, Hatay'da kullandıkları sınıftaki tahtaya, "Derslerinize iyi çalışıp aranızdan çok iyi mühendisler çıksın ki güzel sağlam binalar inşa edin. Edin ki başka anneler babalar çocuklar ağlamasın yetim öksüz kalmasın. Sizlere güveniyoruz" yazısı bulunuyordu.

MADEN İŞÇİLERİNDEN DUYGU DOLU MESAJ

Madencilerin, mühendis olun sağlam binalar yapın mesajının yanı sıra, öğrencilere 'Bizler Zonguldak madencileri sizler için buradaydık' başlıklı bir mesaj daha bıraktı.

İşte o mesaj: "Acınız acımızdır. Hayat paylaştıkça güzelleşiyor. Bizler sizin sınıflarınızı, siz yokken sizin yokluğunuzu aratmadık. Şunu çok iyi bilmenizi istiyoruz, haberinizi alır almaz hiçbir dakika düşünmeden ailemizi geride bırakarak enkaz bölgesine ulaştık. Kiminizin annesini, babasını, dedesini, ninesini enkaz altından aldık. Keşke elimizden daha fazlası gelebilseydi. Hepinizi çok seviyoruz. Sizlerden bir isteğimiz var, derslerinize iyi çalışıp aranızdan çok iyi mühendisler çıksın ki güzel sağlam binalar inşa edin. Edin ki başka anneler babalar çocuklar ağlamasın yetim öksüz kalmasın. Sizlere güveniyoruz. Öğretmeninize güvenin ve ona sıkıca sarılın"

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.