Mamak Belediyesinde ilk toplantı: Kur'an-ı Kerim’i öptü

Mamak Belediyesinde ilk toplantı: Kur'an-ı Kerim’i öptü

Mamak Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in başkanlığında yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı.

Mamak Belediyesi Meclis toplantısı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Başkan Şahin, açılışa saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Başkan Şahin, açılış konuşmasında Mamak Belediyesi Geçmiş Dönem Başkanı Murat Köse’nin devir teslim töreninde kendisine hediye ettiği Kur'an-ı Kerim’i kürsüde öperek şunları söyledi:

“Kutsal kitabım ve bayrağımın üzerine yemin ederim ki adaletten ve hukuktan ayrılmayacağıma, eşit hizmet götüreceğime, gariplerin hakkını yedirmeyeceğime, doğruluktan ayrılmayacağıma sizlerin ve Allah’ın huzurunda söz veriyorum ve yemin ediyorum.”

mamak.jpg

Meclis Başkan Vekilliklerine; Erdoğan Doğan ve Ahmet Zengertaş, Katip üyeliklerine; Melike Üçgül Yalçın ve Güney Güvenç seçildi. Komisyonların belirlenmesi oybirliğiyle kabul edildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Asım Arslan, MHP Grup Başkanvekili Aytaç Boduroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Veysel Karani Tunç söz alarak selamlama konuşması yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.