Mamak'ta Murat Köse yerine Asım Balcı aday

Mamak'ta Murat Köse yerine Asım Balcı aday

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mamak adayını açıkladı. Mevcut Belediye Başkanı Murat Köse yerine Asım Balcı, Mamak'tan aday gösterildi.

AK Parti'de Ankara ilçe adayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçe adaylarını tek tek açıkladı.

MERAKLA BEKLENİYORDU

Mamak'ta AK Parti'nin belediye başkan adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mamak adayını kamuoyuna duyurdu.

ATO Congresium'da düzenlenen AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mamak adayının Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı olduğunu duyurdu.

Mevcut Mamak Belediye Başkan adayı Murat Köse ise yeniden aday gösterilmedi.

MURAT KÖSE'DEN İLK AÇIKLAMA

31 Mart'taki seçimler için Mamak'tan aday gösterilmeyen Murat Köse, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Köse, Asım Balcı'ya başarı diledi. Murat Köse'nin açıklaması şu şekilde:

"Kıymetli Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Mamak Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Sn. Asım Balcı’ya ve tüm İlçe Belediye Başkan adaylarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Mamak’ta 2019 yılında Belediye Başkan Adayı olarak bize tevdi edilen onurlu görevi, seçimi kazanarak ve 4 Nisan 2019 tarihinden itibaren bugüne kadar
Kıymetli Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliği ve gösterdiği üstün hedefler doğrultusunda, belediye hizmetlerini başarıyla yapmakla birlikte 174 Hizmet ve Eser üreterek yerine getirdik.

Mamak Belediye Başkanı olarak 4 Nisan 2019 tarihinde devir aldığım ve Allah’ın (cc) izniyle daha yükseğe taşıdığım AK Parti’mizin Hizmet ve Eser Bayrağını; İnanıyorum ki Asım Balcı Başkanımız, güçlü bir kampanya süreci ile birlikte seçimi büyük farkla kazanarak Nisan’ın ilk günlerinde bizden devir alacak ve bu bayrağı daha da yükseklere taşıyacaktır.

Seçim sürecinde biz de bir nefer olarak, kampanya çerçevesinde üzerimize düşen görevleri titizlikle yaparak Mamak’ta ve Ankara’da seçimlerin zaferle sonuçlanması için tüm gücümüzle gayret göstereceğiz.

Görevler gelip geçicidir, önemli olan; İnancımızı ve değerlerimizi temsil eden Erdemli Yöneticilerin görev alması ve her karış toprağı Şehit kanlarıyla sulanan aziz Vatanımıza, şanlı Bayrağımıza, kadim Devletimize, Milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkarak güzel, hayırlı hizmetlerin devam etmesidir. Şimdiden seçim zaferimiz hayırlı uğurlu olsun inşaAllah."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.