Mamak’taki kundaklama olayında flaş gelişme: Kiracının psikolojisi bozukmuş

Mamak’taki kundaklama olayında flaş gelişme: Kiracının psikolojisi bozukmuş

Mamak’ta ev sahibi ile anlaşamadığı için daireyi ateşe veren kiracı ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Apartman sakinleri, Şükrü K.’nın annesi ile yaşamayı bıraktıktan sonra psikolojik olarak zor günler geçirdiğini söyledi.

Mamak’taki kundaklama olayının detaylarına ulaştık. Mamak Karaağaç Mahallesi’nde meydana gelen kundaklama olayında flaş bir detay ortaya çıktı. Komşularının ifadesine göre annesiyle birlikte yaşayan Şükrü K. annesinin de evden ayrılması üzerine psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Bir süredir Şeyh Şamil Caddesi üzerindeki evinde tek başına yaşayan Şükrü K. ev sahibi ile kirada anlaşamayıp tartışması üzerine evi yakarak terk etmişti. Apartman sakinleri Şükrü K.’nın son zamanlarda psikolojik sorunlar yaşadığını ve “Evi yakıp gideceğim ama size kıyamıyorum” dediğini aktardı.

farketmez.jpg

“PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI”

Mahalle sakinleri Şükrü A.’nın psikolojik sorunları olduğunu iddia ederek, “Şahıs zaten annesi ile birlikte yaşıyordu. Geleni gideni çok olmazdı. En son annesi de evden gitti tek başına yaşamaya başladı. Tek başına yaşamaya başladığından beri iyice kötüye gitmeye başladı. Psikolojik sorunları vardı. Bu sorunlar yalnız kalınca iyice ilerledi” şeklinde konuştu.

3.jpg

"EVİ YAKIP GİDECEĞİM"

Yakın komşularının ifadesine göre Şükrü K. bir süredir evi yakarak terk edeceği yönünde söylemlerde bulunmuş. Evini yakarak terk eden Şükrü K.’nın karşı komşusu şu ifadelerde bulundu:

“Şahıs normalde asabi tavırları olmayan biriydi. Bizim karşı komşumuzdu kötü bir huyu olsa bilirdik. Ama içinde yaşıyormuş demek ki. Bize bazen ‘abla evi barkı yakıp gideceğim buralardan ama size kıyamıyorum’ diyordu. Ama hiç ciddi görünmüyordu. Sitem ediyor gibiydi. Gerçekten evi yakıp gitti”

farketmezs.jpg

NE OLMUŞTU?

53 yaşındaki Hasan Kayan, Mamak’taki evinde 2 yıldır oturan Şükrü K. kirayı ödemeyince mahkemeye başvurmuştu.

Mahkeme 1,5 yılda kirasını 2 kez ödeyen Şükrü K.'nın evden tahliyesi yönünde karar vermiş ve bunun üzerine ev sahibi kiracıdan evini boşaltmasını istemişti. Duruma tepki gösteren Şükrü K. eşyalarla birlikte evi ateşe vererek kaçmıştı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülse de ev kullanılamaz hale gelmişti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.