Mansur Yavaş: Doya doya hizmet etmek istiyoruz

Mansur Yavaş: Doya doya hizmet etmek istiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart seçimleri öncesinde vatandaşlara seslenerek destek istedi. Yavaş, "Sizlere doya doya hizmet etmek istiyoruz" dedi.

Milyonlarca vatandaş, 2 gün sonra sandık başına gidecek ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy kullanacak. Adaylar, verdikleri oylarla yerel yöneticilerini seçecek vatandaşlardan destek istemeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabın üzerinden video paylaşarak seçmenlere seslendi.

"DOYA DOYA HİZMET ETMEK İSTİYORUZ"

Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada ilçe belediye başkan adayları ve meclis üyeleri için destek istedi. "Son dönemimizde engellemelere takılmadan sizlere doya doya hizmet etmek istiyoruz" diyen Yavaş, "Değerli hemşehrilerim, sizlerin tam motivasyonla sandığa gitmenizi, özellikle ilçe belediye başkan adaylarımızı ve meclis üyelerimizi de desteklemenizi rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.

mansurj.jpg

Yavaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Değerli hemşirelerim, bizim için belediye önce insanın halini görebilmektir. Kentte yaşayanlar yatağa aç girmemeli, eğitimlerinden mahrum kalmamalı, başkalarına muhtaç olmadan yaşayabilmelidir. Onlara verilenlerin hakkı olduğunu hissedebilmeli ve gururu incinmeden tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmelidir. Şehrin sahibi olduğunu bilmeli, belediyenin kapısını evinin kapısını açar gibi açabilmelidir. Belediye bunun için vardır.

"HAYDİ ANKARA SANDIĞA, KENTİMİZİ GELECEĞE TAŞIMAYA"

İyi bir yerel yönetimde insanlar yaşadığı kentten keyif alır, kimseyi ayırmadan hizmet edildiğinin farkındadır. O kentte teknoloji, tarım, sanayi, yeşil alanlar, kültür, sanat vardır. O kentte insan vardır, vizyon vardır.

İşte biz de Cumhuriyet'in başkenti Ankara'ya bir 5 yıl daha bu anlayışla hizmet etmek istiyoruz. Ama sadece bu yetmez. Sizlerin tam motivasyonla sandığı gitmenizi ve özellikle ilçe belediye başkan adaylarımızı ve meclis üyelerimizi desteklemenizi rica ediyoruz. Son dönemimizde engellemelere takılmadan, sizlere doya doya hizmet etmek istiyoruz. Haydi Ankara sandığa, kentimizi geleceğe taşımaya."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.