Mansur Yavaş: Ankara'yı kalkındıracağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mansur Yavaş, Elmadağ'daki iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Yavaş, "Vatandaşımızın asli ihtiyacı neyse ona yatırım yaptık" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Elmadağ ilçesinin Hasanoğlan semtinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Yavaş, "Son 5 yılımı sizlerle doya doya hizmet ederek geçirmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"HEPSİNİ YAPACAĞIZ"

Vatandaşın asli ihtiyacı neyse ona yatırım yaptıklarını belirten Mansur Yavaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çamlıdere'den Elmadağ'a suyu getirmek bize nasip oldu. Sayın Başkanımın kentsel dönüşümle ilgili devraldığı binaların tamamını da yapmak dahil Elmadağ'da yarım kalan Allah nasip ederse hepsini yapacağız. Kimse kendini Ankara'ya uzakta hissetmeyecek. İnşallah el ele vereceğiz. Ankara'yı kalkındıracağız.

Nasıl kırsal kalkınma destekleriyle bütün çiftçilere destek oluyorsak onların daha fazla para kazanması için çalışıyorsak inşallah tamamını ayağa kaldıracağız. Son 5 yılımı sizlerle doya doya hizmet ederek geçirmek istiyorum. Hepinize hayırlı akşamlar.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar