Yıldız Tilbe'nin dişine ne oldu? İşte detaylar

Yıldız Tilbe'nin dişine ne oldu? İşte detaylar

Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda diş tedavisi gördüğü süreçteki karelerine yer verdi. Fotoğrafta ön dişlerinin olmadığı görülen Yıldız Tilbe, alay konusu oldu.

Usta sanatçı Yıldız Tilbe güçlü sesi ve yorumu ile hiç kuşkusuz Türkiye'nin en iyi kadın sanatçıları arasında yer alıyor.

Sıradışı tarzı ve sahne kostümleriyle farklılığını hissettiren Yıldız Tilbe, magazin gündemi tarafından da yakından takip ediliyor.

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Yıldız Tilbe, güçlü sesi ve yorumu ile en sevilen kadın sanatçılar arasında gösteriliyor. Bir nesilin şarkıları ile büyüdüğü Yıldız Tilbe sosyal medyanın diline ara ara tercih ettiği kıyafetlerle düşüyordu. Ancak bu sefer ünlü sanatçı öyle bir haliyle gündem olduki görenler gözlerine inanamadı. Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda diş tedavisi gördüğü süreçteki karelerine yer verdi. Fotoğrafta ön dişlerinin olmadığı görülen Yıldız Tilbe, alay konusu oldu. İşte Yıldız Tilbe'nin o fotoğrafları..

yildiz-tilbe.jpg

YILDIZ TİLBE'NİN DİŞLERİNE NE OLDU?

Bir süredir diş tedavisi gören Tilbe, implant sürecindeki karelerini paylaştı. Fotoğrafta ön dişlerinin olmadığı görüldü. Aynı zamanda Tilbe söz konusu paylaşıma "Hehe" notunu düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.