Mansur Yavaş için tanıtım günü

Mansur Yavaş için tanıtım günü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mansur Yavaş, yerel seçimler öncesinde Ankaralılar ile buluşarak beş senenin kritiğini yapacak. Başkan Yavaş, son bir dönemdir yapılan çalışmaları Ankara halkına tanıtacak.

Dönemin Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Özhaseki ile yarışan ve yarıştan galip ayrılarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mansur Yavaş, beş yıldır Ankara’da gerçekleştirdikleri çalışmaları bugün gerçekleşecek toplantı ile Ankaralılara tanıtacak. Ankara Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan etkinlik bugün akşam saat 19.30’da başlayacak. Tüm Ankara halkının davetli olduğu programda Mansur Yavaş yönetimindeki son beş yılın tanıtım ve bilgilendirmesi yapılacak.

mansur-yavasss.jpg

REKLAM AFİŞLERİ HER YERE ASILMIŞTI

ABB Başkanı Mansur Yavaş, 2024 yılındaki yerel seçimlerde tekrardan aday gösterildi. Başkanlık görevinin yanı sıra seçim çalışmaları da gerçekleştiren Yavaş, sosyal medya hesabından her gün beş yılda yapılan çalışmaları paylaşmaya başladı. Ekonomik ve sosyal anlamda bu zamana kadar yapılan çalışmaları paylaşan Başkan Yavaş, bugün yapılacak olan ve yoğun katılım beklenen törende çalışmaları bu kez Ankaralılara anlatacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.