Mansur Yavaş: “İşte belediyecilik budur”

Mansur Yavaş: “İşte belediyecilik budur”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, 2019’dan 2024’e kadar geçen sürede Ankara’ya 400 adet yeni EGO otobüsü kazandırdıklarını açıkladı.

Katıldığı bir programda 2019’dan itibaren Ankara’nın toplu ulaşımı hakkında konuşan ABB Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, 2019’dan beri başkente 400 yeni EGO otobüsü kazandırdıklarını açıkladı. Başkan Yavaş, konuşmasında öğrenci abonman kart uygulamasına da değinirken, “Öğrenci abonman kartı bu dönemde başladı” dedi. Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “5 yıl boyunca az laf çok iş dedik. 2013'ten beri 1 tane otobüs alınmayan Ankara'ya 400 adet yeni kırmızı otobüs aldık” ifadelerine yer verdi.

ego.jpg

“İŞTE BELEDİYECİLİK BUDUR”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, Ankara’daki toplu ulaşım konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir programda konuşan Yavaş, “Öğrenci abonman kartı bu dönemde başladı. Aynı zamanda kadınlar saat 19’dan sonra otobüsten istediği yerde inebiliyor. 2010 yılında iki bin otobüs varken, 2014’te bu sayı bin 400 düşmüş. Ama nüfus iki misli artmış. Göreve gelir gelmez 2013'ten beri 1 tane otobüs alınmayan Ankara'ya 400 adet yeni kırmızı otobüs aldık. İşte belediyecilik budur” sözlerini sarf etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.