Mansur Yavaş’tan AK Parti’ye ‘proje’ göndermesi

Mansur Yavaş’tan AK Parti’ye ‘proje’ göndermesi

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, kendisinden önceki AK Parti belediyelerine gönderme yaparak, beş yılda yapılan yeşil alan projelerini tanıtan bir videoyu “Kötü bir haberim var” diyerek yayınladı.

2019 yılındaki yerel seçimlerde kazandığı başarı ile seçim yarışını Mehmet Özhaseki’nin önünde bitirerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mansur Yavaş, beş yıllık yapılan icraatları tanıtma toplantısına hazırlanıyor. Bu kapsamda Ankaralıları Atatürk Spor Salonu’na davet eden Yavaş, bir yandan da sosyal medyadan son yıllarda gerçekleştirdikleri faaliyetleri insanlara açıklıyor. Son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda beş yılda Ankara’da açılan yeşil alanları duyuran bir video paylaşan Başkan Yavaş, AK Parti belediyelerine “proje” göndermesi yaptı. Mansur Yavaş, ‘Kötü bir haberim var’ başlığıyla paylaştığı videoda, “Başkenti betona değil, yeşile boğmaya devam edeceğiz” dedi.

mansur-yavas-2.jpg

“5 YILDA KAZANDIRDIK”

ABB Başkanı Mansur Yavaş, önümüzdeki cumartesi akşamı Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantıda beş yıldır Ankara’ya yapılan icraatları anlatacak. Öncesinde de sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunan Yavaş, AK Parti belediyelerine göndermede bulundu. Başkan Yavaş, kendinden önceki AK Parti belediyelerini eleştirerek, betonarme eleştirisi yaptı. Başkan Yavaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Gözleri proje diye beton arayanlara kötü bir haberim var. Ankara’ya 25 yılda yapılan yeşil alan miktarını biz beş yılda kazandırdık. Başkenti betona değil, yeşile boğmaya devam edeceğiz.”

mansur-yavas-3.jpg

İÇİNDE YOK YOK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son beş yılda açılışı gerçekleşen yeşil projeleri konu edindi. Ankara’yı yeşile boğmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Yavaş, videoda Türkiye’nin en büyük tarım kampüsünden Çubuk-1 barajına, 30 Ağustos Zafer Parkı’ndan Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’na kadar pek çok yeşil alanı ele aldı. İşte ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın paylaştığı o video:

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.