Mehmet Cengiz’in evlilik teklif ettiği milletvekili kim? Açıklama geldi

Mehmet Cengiz’in evlilik teklif ettiği milletvekili kim? Açıklama geldi

Ünlü müteahhit Mehmet Cengiz’in tanınmış bir milletvekiline evlilik teklif ettiği ileri sürüldü. Sosyal medyada Mehmet Cengiz’in evlilik teklif ettiği milletvekili kim sorusunun cevabını aranırken, iddianın sahibinden açıklama geldi.

Hükümet’e yakınlığı ile bilinen ve Türkiye’nin sayılı zenginleri arasında yer alan müteahhit Mehmet Cengiz’in bir milletvekiline evlilik teklif ettiği ileri sürüldü.

Sosyal medyada Mehmet Cengiz’in evlilik teklif ettiği milletvekili kim sorusunun cevabını aranırken, iddianın sahibinden açıklama geldi.

İŞTE O İDDİA

Gazeteci Talat Atilla, “Bir Ankara Kulisi... Mehmet Cengiz ünlü bir milletvekiline evlenme teklifi mi yaptı?” başlıklı yazısında, “Ankara kaynaklarından aldığım bilgilere göre Mehmet Cengiz tanınmış bir milletvekiline evlenme teklifinde bulunmuş” iddiasında bulundu.

Atilla’nın iddiasına göre, Cengiz’in evlilik teklif ettiği milletvekili hayli tanınmış bir isim. Bu isim teklifi ne kabul etmiş ne de reddetmiş.

talat-atilla-mehmet-cengiz-001.jpg

Atilla yazısında, iddiasının ayrıntılarını şöyle paylaştı: “Bu evlenme teklifini baz alırsak, Mehmet Cengiz ya boşanmış, ya da imam nikahlı bir beraberlik niyetiyle bu teklif yapılmış.

Evlenme teklif ettiği milletvekili oldukça tanınmış bir isim.

Milletvekilliğini meslek olarak kabul etmezsek... Ki değildir.

Bu bekar bayan vekilimizin başka bir mesleği daha var!

Cengiz'in evlenme teklifine vekilin verdiği yanıtı henüz öğrenemedim ama en azından ret yanıtı gelmediği bilgisi var.

Mehmet Cengiz'i evlilik konusunda hatırlı bir ismin yönlendirdiği ifade ediliyor.”

CENGİZ’İN EVLİLİK TEKLİF ETTİĞİ MİLLETVEKİLİ KİM?

Talat Atilla’nın bu iddiası üzerine sosyal medyada “Mehmet Cengiz’in evlilik teklif ettiği milletvekili kim” sorusunun cevabı aranmaya başladı.

Atilla, 1958 Rize doğumlu olan Mehmet Cengiz’in evlilik teklif ettiği milletvekili kim sorusunun cevabı konusunda ser verip sır vermezken, “Muhtemelen benden gelin adayı milletvekilinin robot resmini isteyeceksiniz ama şu aşamada bir kulis bilgisi olduğu için detay vermem uygun olmaz ama...Bu kulis bilgisi doğru çıkarsa, "Aaa... O muydu? " diyeceğinize eminim!” demekle yetindi.

VE AÇIKLAMA GELDİ

2024 itibariyle 66 yaşında olan Mehmet Cengiz’in evlilik teklif ettiği milletvekili kim sorusunun cevabı konusunda ortada bir isim belirmezken, iddiasının sahibi Talat Atilla’dan yeni bir açıklama geldi. Talat Atilla, gün içinde yazısının altına “CENGİZ HOLDİNG'DEN AÇIKLAMA Cengiz Holding yetkilileri Mehmet Cengiz ile ilgili bu kulis yazısının gerçeği yansıtmadığını ifade ettiler.” notunu ekledi.

GÖZLER İDDİA SAHİBİNDE

Böylelikle Mehmet Cengiz’in bir milletvekiline evlilik teklifinde bulunduğu iddiası, muhatabı tarafından yalanlanmış oldu. Şimdi gözler, Talat Atilla’da; iddiasının arkasında durup duramayacağı, iddiasına ilişkin yeni detaylar paylaşıp paylaşamayacağı merak ediliyor.

“EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ”

Bu arada, Mehmet Cengiz, Fatma Cengiz ile evliydi. 2019 yılında Fatma Cengiz, şiddetli geçimsizlik nedeniyle Mehmet Cengiz hakkında boşanma davası açmıştı. Talat Atilla davanın akıbetinin bilinmediğini ifade etti.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.