Adem Orman

Adem Orman

Mehmetçikten Başkan Selçuk Çetin’e selam

Mehmetçikten Başkan Selçuk Çetin’e selam

Zeytin Dalı Harekatı tüm hızıyla sürüyor.
Etkisiz gale getirilen terörist sayısı günden güne artıyor, terörden temizlenen bölgelere hemen hergün yenileri ekleniyor.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan son açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetlerince hudutlarda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak üzere 20 Ocak saat 17.00'de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile etkisiz hale getirilen terörist sayısı 823 olmuştur. 
Hava harekatı ve kara ateş destek vasıtaları ile desteklenen kara harekatı planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor.
Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun.
Allah Mehmetçiğimizin tırnağına taş değdirmesin inşallah.
Mehmetçiğimiz Afrin’de teröristlerle mücadele ederken, ülkemizde de millet olarak onlara dualarla, açıklamalarla moral desteğinde bulunmalıyız. 
Bu noktada sivil toplum kuruluşlarına, belediyelere büyük sorumluluklar düştüğü kanaatindeyim.
Allah var, belediyelerimiz üzerlerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getiriyorlar. 
Ankara’mızda Büyükşehir’den en uçtaki ilçe belediyesine kadar hemen hemen tüm yerel yönetimlerimiz Mehmetçiğimize moral desteği verme adına çeşitli etkinlikler düzenliyor, milli bir görev ifa ediyor.
Ankara’mızda özellikle Pursaklar Belediyesi’nin gayreti dikkat çekiyor.
Selçuk Çetin yönetimindeki Pursaklar Belediyesi, tüm birimleri ile halkla içiçe bir şekilde ordumuzun arkasında duruyor, Mehmetçiğimizi motive ediyor. 
Başkan Çetin, en son dün AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kahraman Mehmetçiğimiz destan yazıyor. Rabbim Türk askerimizi muzaffer eylesin. Dualarımız Mehmetçiğimizle” mesajını vererek, içtenliğini, samimiyetini, gayretini bir kez daha ortaya koydu. 
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, önceki günlerde de Mehmetçiğin Zeytin Dalı Harekatına desteğini, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Teröristlerin kökünü kazıyacağız” sözlerini protokol yolundaki elektrikli tabelaya yansıtarak göstermişti. 
Pursaklar Belediyesi, resmi internet sitesine yerleştirdiği ve site açılışında çıkan görsel mesajla da farkını ortaya koldu. 
www.pursaklar.bel.tr adresine girdiğinizde karşınıza Başkomutan Erdoğan’ın asker parkeli fotoğrafı ile “Teröristlerin kökünü kazıyacağız. Haçlı seferlerinin yeni işbirlikçileriyle sonuna kadar mücadele edeceğiz” mesajı paylaşılıyor.
Gerçekten çok hoşuma gitti.
Son derece özgün bir mesaj verme yöntemi.
Eminim ki bunu gören diğer belediyeler de benzer çalışmalar yapacak.
***
Belediyelerimizin, belediye başkanlarımızın bu ve benzeri çalışmaları, açıklamaları Suriye topraklarında terörist temizliği yapan Mehmetçiğimize büyük bir moral olduğunu gelen cevaplardan da anlıyoruz.  
Türkiye’nin sınırlarındaki terör tehlikesini yok etmek ve masum Suriye halkını topraklarına kavuşturmak için Zeytin Dalı Harekatı’nda destan yazan kahraman Mehmetçiğimizin, bombalardan birine Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in ismini yazarak selam göndermiş olmaları bunun en net göstergesi.  
Selama selam anlayacağınız.
Mehmetçiğimizin bir gözü de burada, vatanında, milletinde; onların desteğinde.
İşte o desteği aldı mı, yani selamı gördü mü, morali yükseliyor, teröristlere karşı daha bir motive oluyor ve vatanına, milletine imkanları ölçüsünde mesaj veriyor, selamı alıyor. 
***
Başkent’imize hava yolu ile gelen yerli ve yabancı turistlerin ilk gördükleri, ilk karşılaştıkları yolları, binaları, park ve bahçeleri bünyesinde barındıran ilçe olan Pursaklar’ı özetle belirtmek gerekirse “güzel, şirin, tertemiz” bir görünüme kazandıran, 
Pursaklar’ımızı kısaca “tebessüm şehrine” dönüştüren, 
Nezaket Okulları ile Ankara’da değil, tüm Türkiye’de bir ilke imza atan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Zeytin Dalı Harekatı’na destekte de farkını ortaya koymuştur. 
Tebrikler Başkan, 
Teşekkürler Başkan. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR