Melih Gökçek uyardı: CHP’li Meclis üyeleri PKK’ya destek veriyor!

Melih Gökçek uyardı: CHP’li Meclis üyeleri PKK’ya destek veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek Kahramankazan’daki seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, CHP'nin Kahramankazan meclis üye adayları arasında PKK destekçileri olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Kahramankazan ilçesindeki seçimlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, CHP'nin Kahramankazan başkan adayı Selim Çırpanoğlu ve meclis üye adaylarıyla ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Gökçek, Çırpanoğlu'nun meclis üye adaylarının PKK destekçilerine yer verdiğini ve bu durumun ciddi bir tehdit oluşturduğunu vurguladı. Adaylardan Fesih Yılmaz'ın Kahramankazan halkına hakaret içeren sözlerini ve Türk askerine yönelik terörist ithamlarını içeren görüntüleri de paylaştı.

1-001.jpg

GÖKÇEK UYARDI!

Adaylardan Mehmet Emin Budak'ın PKK ve bölücü örgüte destek paylaşımlarına da dikkat çeken Gökçek, Budak'ın Türk toprakları için kullandığı "sömürge Kürdistan" ifadesini eleştirdi.

Gökçek, Kahramankazanlı vatandaşları ilçelerine sahip çıkmaya çağırarak, Çırpanoğlu ve meclis üye adaylarına oy vermenin PKK'yı Ankara Büyükşehir'e ve Kahramankazan Meclisi'ne taşımak anlamına geleceğini belirtti. Milliyetçi ve muhafazakar değerlere bağlı olan vatandaşları uyararak ilçeye sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.