Meltem Bozbeyoğlu kimdir? Meltem Bozbeyoğlu nereli ve kaç yaşındadır?

Meltem Bozbeyoğlu kimdir? Meltem Bozbeyoğlu nereli ve kaç yaşındadır?

Meltem Bozbeyoğlu’nun hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Meltem Bozbeyoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Meltem Bozbeyoğlu kimdir? Meltem Bozbeyoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Meltem Bozbeyoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Meltem Bozbeyoğlu kimdir? Meltem Bozbeyoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Meltem Bozbeyoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik...

Meltem Bozbeyoğlu Kimdir?

Meltem Bozbeyoğlu, Türk haber spikeri olarak tanınan bir isimdir. İstanbul Kültür Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü dereceyle tamamladıktan sonra eğitimine İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Reklamcılık bölümünde devam etmiştir. Eğitim hayatının yanı sıra basın sektöründe staj yaparak gazetecilik deneyimini geliştirmiştir.

Kariyerine 2012 yılında Anadolu Ajansı Spor Servisi'nde başlayan Meltem Bozbeyoğlu, spor dünyasındaki gelişmeleri takip etmiş ve iki yıl boyunca ajans muhabirliği yapmıştır. 2014 yılında TRT'de "Spor Kritik" programını sunarak işin içinde yer almıştır. Diksiyon, spikerlik, sunuculuk, hızlı ve etkili konuşma gibi eğitimleri başarıyla tamamlamıştır.

Meltem Bozbeyoğlu, 5 Aralık 1992 tarihinde doğmuştur. İstanbul Kültür Üniversitesi mezunudur. Bozbeyoğlu'nun boyu 1.70 metre, kilosu ise 54 kilogramdır. Bekar olan Meltem Bozbeyoğlu, haber sunucusu olarak kariyerini sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.