Meral Akşener İstanbul'da konuşuyor

Meral Akşener İstanbul'da konuşuyor

Meral Akşener İstanbul'da Umre Anneleri ile bir araya geldiği programda konuştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener İstanbul'da Umre Anneleri ile bir araya geldiği programda konuştu.

"GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEME GEÇİLECEK"

"Şimdi bu seçimlere girerken dikkat ederseniz, milletimizin bizi destekleyen kesimine işgalci dediler" diyen Meral Akşener sözlerine şu şekilde devam etti:

Bize imansız denildi Allahsız denildi. Bölgenin kanaat önderlerinden bir ricam var. Vaatlerin konuşulmadığı bu seçimde, bu ucube sistemin değişmeden önceki son seçiminde İYİ Parti'ye oy istiyoruz. Savaşa gitmiyoruz alt tarafı seçime gidiyoruz, önemli bir seçime gidiyoruz. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'e geçilecek. Ne Meral Akşener'in ne Kemal Kılıçdaroğlu'nun parmağıyla gösterdiği kişi hakkında işlem başlatamayacak. 82 puan almış gencin yerine 54 puan almış kişinin atanamayacağı sistem kurulacak. Artık bu işi bitirelim. Sayın Kılıçdaroğlu kazansın, Sayın Erdoğan'ı da saygıyla uğurlayalım. Bu bir seçim, karar sizin.

Sayın Erdoğan'ın seçileceği son seçim. 5 sene sonra bir daha aday olamıyor. Bir daha da parlamenter sistemin konuşulacağı bir sistem olmayacak. 28 Şubat'ı yaşamış, bugün utanmadan 28 Şubat'ın faili haline getirilen bu kardeşiniz, onun ailesi ne düşünüyor? Bugün 28 Şubat'ın mağdurların işbaşına getirdiği arkadaşlar, '28 Şubat'ı yaptıran kişi' diyorlar. Evim basıldı, kocamı aldattığıma dair iftiralar yapıldı. Benim ailem ne düşünüyor?

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.