"Ateşten gömlek giyip ateşte yürüyenleriz"

"Ateşten gömlek giyip ateşte yürüyenleriz"

Meral Akşener İYİ Parti grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

"BAHARI KIŞA ÇEVİREMEYECEKLER"

"Kötülüğe aman vermeyeceklerini belirten Akşener "Ne yazık ki bugün aynı sofraya oturmamızı istemeyenler var. Ateşi yangına çevirenler var. Soframızdan ekmeğimizi gönlümüzden huzuru çalanlar var. İYİ Parti olarak hedefimiz her bir vatandaşımızı bayram sofrasına oturtma hedefimiz var. Paylaşarak oturacağımız ve sırt sırta vereceğimiz günlerin hayalini kuruyoruz. O sofranın da o hayalin de hedefin de adı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir. Baharı kışa çevirmek isteyenler olacak vazgeçmeyeceğiz. Her baharda filizlenen hayatı bahşeden yaradana değil katillere dua edenlere fırsat vermeyeceğiz.

Öz kardeşlerimizden can yoldaşlarımızdan vazgeçmeyeceğiz. Yıkımın peşinde koşanlar bildikleri yollarda gitmeye devam etsinler. Biz kötülüğe aman vermeyeceğiz. Biz ateşten gömlek giyip ateşte yürüyenleriz. Her türlü zalime her zaman dur diyenleriz. Bizim için nevruz sevginin günüdür. Katile özgürlük dileme günü değildi. Nevruz bastığı toprağı cennet diyebilenlerin günüdür" dedi.

"NEVRUZUMUZ KUTLU RAMAZAN'IMIZ MÜBAREK OLSUN"

"Nevruzumuz kutlu Ramazan'ımız mübarek olsun diyen Akşener, "Emin olun az kaldı Ergenekon’u eriten inancın ateşi ilelebet yansın. Baharlarımız daim sözümüz birlik olsun. Nevruzumuz kutlu Ramazan’ımız mübarek olsun. Hükümetin başı ve arkadaşları her zamanki gibi çözüm bulmak yerine çözümleri büyütmeyi seçti. Bizi beceriksizliklerine sorumsuzluklarına alıştırmaya çalışıyorlar. Felaketlere alıştırmaya çalışıyorlar. Tarihi boyunca ölüme meydan okumuş bu milleti ölüme alıştırmaya çalışıyorlar. Kimse bu vasatlığa, çürümüşlüğe, vicdansızlığa alışmak zorunda değil. Bu ülkenin çocukları yokluk değil bolluk istiyor. Bu ülkenin kadınları ölmeyi değil yaşamayı istiyor" ifadelerini kullandı.

"KADINLAR MOBİNGE TACİZE UĞRUYOR"

Kadın hakları ile ilgili konuşan Akşener'in açıklamaları şu şekilde devam etti:

"İstanbul sözleşmesine türlü türlü kılıflar uydurup sözleşmeden çıktılar. Emin olun ki biz bunlara izin vermeyeceğiz. İnsanlığını kaybetmiş, kadınları düşman gibi gören kirli bir zihniyete karşı duracağız. Kimse kusura bakmasın dimdik durmaya devam edeceğiz. Kadın hakları kanunu bugün birileri tarafından tartışmaya açılıyor. Fakat bundan sadece biz değil AK Parti içerisindeki kadınlar da memnun değil. Bu ülkede doğruları konuşan her kadın gibi Sayın Özlem Zengin'de kadın olduğu için bunları yaşıyor. Yılmadan inatla doğruları konuşmaktan yılmayan kadınlar mobinge tacize uğruyor. Sadece kadın olduğumuz için söylediklerimizi sindiremediklerinin farkındayız. Ama şunu bilin asla susmayacağız pes etmeyeceğiz. 6284'ün tartışılmasına kesinlikle karşıyız."

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.