Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

Meralcilere boy boy cevaplar - 2

Meralcilere boy boy cevaplar - 2

Gelelim TAYDER olarak Meralcilere karşı başlattığımız savaşa. Evvelemirde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına verdiğimiz kapatma davası açılması istemli dilekçe, her ne kadar gözdağı vermek gibi onurlu ve yürekli bir fonksiyonu sağlamış olsa da söz konusu dilekçenin hafife alınmamasını öneririz. Kayı Boyu Türkleri’nin rızasını almadan onların sancağını parti toplantılarında harala gürele sallamanın ve sancakta yazan kabaca IYI yazısını da partinin adı yapmanın; hatta “İyi Parti” yazımını değil de “İYİ Parti” yazımını tercih etmek suretiyle Kayı Boyu Sancağı takıntısını deşifre etmenin elbette bir bedeli olacaktır. Bu bedeli size hukuki kanallardan ödetmeye başladık ve ödeteceğiz. 
Bir defa muhterem Meralciler, TAYDER olarak bizden korkmayı öğreneceğinizi düşünüyoruz. Meral AKŞENER ad ve soyadlı kadın, daha parti kurma eğilimini belli eder etmez Fetullahçı Terör Örgütüyle Sivil Mücadele Platformu olarak bir ilan vermiş ve ilanımıza dönüş yapan gönüllü katılımcıları bir araya getirerek  “Meral Akşener ile Mücadele Ekibi” kurmuştuk. Bu girişimimizi, platformumuzu dikkatle takip eden herkes bilir. Söz konusu ekipteki gönüllüler, faaliyete başladığı andan partinin kuruluş anına kadar geçen yaklaşık bir yıllık süreçte Meralcilerin arasına yoğun sızıntılar yaparak yerleştiler. Şu anda hiç ummayacağınız bazı parti teşkilatlarınızın bizim adamlarımızın kontrolünde olduğunu biliniz.
Ancak sizler için daha da vahimi var. Bahsini ettiğimiz gönüllülerden bazıları da 200 kişilik Kurucular Kurulu arasında yer almayı başardı. Daha önce platformumuzda aktif olan çok değerli dostlarımızdan bazılarını sizlerin arasında gördüğümüz zaman açıktan kızıyoruz ama içimizden de kıs kıs gülüyoruz. İnanın, bunlar bizim için çocuk oyuncağı kadar çocuk oldu. Biz TAYDER’iz! ABD’nin Türkiye’de yakından takip ettiği, ben deniz Muhammed GÖMÜK’ün yazılarının gayriresmî hükûmet görüşü gibi algılandığı, masonlara her gün yeni bir ayar verildiği, PKK’sından DEAŞ’ına kadar tüm terör örgütlerine meydan okunup kirli maskelerinin düşürüldüğü, yurt içinde ve yurt dışında onbinden fazla gönüllüsü olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. OI veçhile bizden daha çok şey beklemeniz gerekiyor. Velakin biz hepsini burada sayıp dökecek değiliz. Zaman içinde kedinin fare ile oynadığı gibi sizinle oynadığımızı gördükçe gücümüze boyun eğecek ve bize sonsuz saygı duyacaksınız.
Meralciler diyor ki neden üç hilali simge yapan MHP’ye de dava açmıyorsunuz? Keyfimizin kahyâsı mısınız? Kime dava açacağımızı size mi soracağız? Davalık bir durum olduğunu düşünüyorsanız gidin dava açın, elinizi tutan mı var? Hem MHP’nin üç hilali tarihteki hiçbir Türk boyunun ya da devletinin simgesi falan değildir. Ama sizin pervasızca kullandığınız IYI simgesi, Oğuz Türkleri’nin 24 boyundan biri olan Kayılar’ın bayrağıdır. Şimdi de tutmuş bizim partinin simgesi doğan güneştir diyorsunuz. O sekiz kollu doğan güneş de zaten Kayı Boyu Bayrağındaki IYI yazısının dışında kalan kısımdır. Bunu da sizin kurucu üyelerinizden birinin paylaşımı ile kanıtladık. 
Bazılarınız da bizim Ak Parti adına hareket ettiğimizi düşünüyor. Biz platform olarak Ak Partili bilinen Bülent ARINÇ, Suat KILIÇ, Hüseyin ÇELİK, Sadullah ERGİN gibi isimlerden FETÖ’cü oldukları gerekçesiyle şikayetçi olan tek STK’yız. Gözünüze itina ile sokuyoruz, lütfen tekrar okuyunuz: Bülent ARINÇ, Suat KILIÇ, Hüseyin ÇELİK, Sadullah ERGİN gibi isimlerden FETÖ’cü oldukları gerekçesiyle şikayetçi olan tek STK’yız! Damat Ömer Faruk KAVURMACI’nın salıverilmesine itiraz ederek tekrar tutuklanmasını sağlayan ve Kadir TOPBAŞ’a hem suç duyurusunda bulunan ve bu olay nedeniyle istifa etmek durumunda bırakan da bizleriz. Kadir TOPBAŞ Ak Partili değil de İyi Partili mi? Haydi cevap verinsenize!
Kiminiz de FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak için çabaladığımız iftirasını atıyorsunuz. Platform olarak bize gelen binlerce FETÖ ihbar ve şikayetini yetkili mercilere bildiren bizleriz, sizler değilsiniz! Pekala söyleyin bakalım siz şimdiye kadar kaç tane FETÖ’cüyü ihbar ya da şikayet ettiniz? Yüreğiniz varsa söyleyin!
Esasında birilerine cevap verirken adama bakmalı adam mı diye lafa bakmalı laf mı diye. Velhasılıkelam cevaplarımızı çok uzatmayacağız. Bize ağır hakaretler ve iftiralarla saldıranları bir bir not ettik. Not etmek bizim işimiz! Bu kişileri şikayet konusu yaparak yargısal haklarımızı kullanmaya başladık. Sonra ileride vay efendim şöyleydi, vay efendim böyleydi diye ağlamaya başlamayınız. Bizim FETÖ ile sivil mücadele platformumuzun kadrosu iyi biliniz ki sizin partinizden çok daha geniş ve oturaklıdır. Belki sizdeki parti üyesi kadar bizde avukat vardır. Gerisini siz düşünün. 
Ey Meralciler, size biz yeteriz. Ama sizin bizimle uğraşabilmeniz için daha bir fırın ekmek yemeniz gerekir. İyi de neden bizimle uğraşmak konusunda bu kadar hırslısınız, neden bizi bir kaşık suda boğmak istiyorsunuz diye sorabilirsiniz. Bize işte böyle sorularla gelin. Cevaba gelince; sizin iktidar olmanız demek, Türkiye Cumhuriyeti’nin ruhuna el fatiha demek. İşte biz buna izin vermeyeceğiz. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan ve sürekli kelle koltukta yaşayan kişiler olarak size asla göz açtırmayacağız. 
Son olarak da şunu söylemek isteriz: Her ne kadar meydanlarda başaracayiiz, başaracayiiz diye kükreseniz de ba-şa-ra-ma-ya-cak-sı-nız! Dağılabilirsiniz.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR