Merih Demiral’e Türk kancası: O takıma çok yakın

Merih Demiral’e Türk kancası: O takıma çok yakın

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve Avrupa’da önemli başarılara imza atan Merih Demiral Türkiye’ye mi dönüyor? Ortaya atılan iddia gündem yarattı.

Spor Toto Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray; Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu için sezonu oldukça erken açacak. Yeni sezona erken başlayacak olan Galatasaray, transfer konusunda da aceleci davranacak. Henüz sezon bitmeden transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray’da Tielemans’ın ardından ortaya bir iddia daha atıldı. Merih Demiral’ın Galatasaray’a geleceği konuşulmaya başlandı.

merih-demiral.jpg

Galatasaray transfer çalışmalarında Şampiyonlar Ligi’ne hazırlık yapıyor. Atalanta'da forma giyen milli oyuncu Merih Demiral ile görüşmelere başladığı iddia edilen sarı-kırmızılılar taraftarlarını heyecanlandırdı. Galatasaray'da başkan vekili Erden Timur’un Merih Demiral’ı ikna ettiği, Demiral’ın da bu isteği kabul ettiği iddiası ortaya atıldı.

merih-demiral-001.jpg

İTALYA’DAN AYRILMAK İSTİYOR

Atalanta'da mutsuz olduğu ifade edilen Merih Demiral'ın Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Kariyerinde yeniden bir sıçrama yapmak için sarı-kırmızılıları tercih etmek üzere olduğu ifade edilen Merih Demiral'ın Atalanta yönetimiyle bu konuyu konuştuğu aktarıldı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.