Mersin'de kayboldular sanıldı: Gerçekler şok etti!

Mersin'de kayboldular sanıldı: Gerçekler şok etti!

Mersin'de kayboldukları düşünülen ailenin, 2 gün önce Çamlıyayla yoluna bırakılan bebeğin teyzesi ve eniştesi olduğu ortaya çıktı.

Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı Nusratiye Mahallesi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda oturan karı-koca ve 2 çocuktan 2 gündür haber alınamaması üzerine durum itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.

İhbar üzerine olay yerine giden ekipler 6. Katta bulunan daireye balkondan girerek evi kontrol etti ancak evde kimsenin olmadığı evin anahtarlarının ve şahısların cep telefonlarının evde olduğu ortaya çıktı.

Kayboldukları düşünülen Tuğrul Ü. ve eşi Eda Ü’nün iki gün önce Çamlıyayla yolunda ıssız bir yere terk edilen 2 günlük bebeği oraya bırakan teyzesi ve eniştesi olduğu öğrenildi.

Gözaltında oldukları için de banka memuru olan Tuğrul Ü’nün işe gidemediği ve iş arkadaşlarının Tuğrul Ü’nün ailesine haber vermesiyle itfaiye ekiplerinin eve girdiği anlaşıldı.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan bebeğin teyzesi ve eniştesi, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.