Meteoroloji'den Ankara'ya uyarı: Sel, yıldırım, fırtına...

Meteoroloji'den Ankara'ya uyarı: Sel, yıldırım, fırtına...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre o gün Ankara genelinde sağanak yağış etkili olacak. İşte Ankara 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Ankara bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İşte Ankara 5 günlük hava durumu:

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. Ankara'da rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

ankara-5.jpg

ANKARA'YA KRİTİK UYARI

Meteoroloji Ankaralıları şu ifadelerle uyardı:

"29.04.2024 Pazartesi günü Ankara çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.