Metin Özaslan'dan 'Mamak' mesajı

Metin Özaslan'dan 'Mamak' mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Metin Özaslan seçim ziyaretleri sırasında önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Mamak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Metin Özaslan, seçim çalışmalarına Anadolu Engelliler Birleştirme Derneği Burhan Gümrükçü ve yönetim kurulu ziyaretiyle devam etti.

Kentin sorunlarının ancak ve ancak ortak akılla hareket edilmesi halinde çözüme ulaşacağını vurgulayan Özaslan, "farkındalık oluşturan, engelleri aşan bir Mamak inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ENGELLİ VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Özaslan, engelli bireylerin sorunlarını dinlemek üzere, Anadolu Engelliler Birleştirme Derneği'ni ziyaret etti.

Engelli vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Özaslan, seçimleri kazanmaları halinde, engelli vatandaşların daha konforlu yaşayacağı bir kent inşa edeceklerine dair söz verdi.

ÜRETEBİLECEKLERİ PROJELER HAYATA GEÇİRİLECEK

Mamak'ta engelli vatandaşların istihdamlarının az olduğunu belirten Özaslan, engelli bireylerin evlerine kapanıp aileleriyle ruhsal açmaz içerisinde olmalarına izin vermeyeceklerini vurguladı. Özaslan, engelli bireylerin ve ailelerinin sosyalleşebileceği ve üretebileceği bir çok projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Engelli bireylerin kullandığı medikal araç gereçlerin de yurtdışından ithal edildiğini ve bu ürünlerin pahalı olduğunu söyleyen Özaslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Engelli vatandaşların istihdam edileceği yerli üretim yapan iş sahalarını ilçemize kazandıracağız, yapacağımız fabrikalarda Engelli bireylerimizi istihdam edip, hem onları iş hayatına kazandıracağız hem de yerli üretime destek amacıyla engelli bireylere yönelik medikal araç gereçler üreteceğiz"

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.