MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kızılcahamam’da konuşma yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kızılcahamam’da konuşma yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli toplantı sebebiyle Kızılcahamam’a geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kamp süreci hakkında konuşma yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından organize edilen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı için Kızılcahamam’da bulunan otele geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşma yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen MYK, MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı'nın kapanış oturumuna iştirak etmek amacıyla Kızılcahamam’a geldi ve konuşma yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi 13 Ocak 2023 tarihinde, seçim çalışmalarını ele almak amacıyla Kızılcahamam’da 3 günlük kampa girmişti. Kamp bugün sona eriyor. Kampın son günü olması sebebiyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kızılcahamam’da bulunan toplantı yerine iştirak etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlık ettiği kampta, Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile milletvekilleri de yer alıyor.

mhp-genel-baskani-devlet-bahceli-kizilcahamamda-konustu-2.jpg

"İNANDIK BAŞARACAĞIZ"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kızılcahamam'da yaptığı konuşmada, "MHP Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere heves ve heyecan bakımından tamamıyla hazırdır. Algı operasyonları boşunadır. İnandık, başaracağız" dedi. Bahçeli, "Seçimler için geri sayım başlamıştır. Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir" ifadelerini kullandı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.