MHP seçim yolculuğuna çıkıyor: İlk miting pazar günü

MHP seçim yolculuğuna çıkıyor: İlk miting pazar günü

Cumhur İttifakı’nın ortaklarından biri olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart yolculuğuna pazar günü başlayacak. MHP, ilk mitingini Misak-ı Milli'nin ilan edilişinin 104'üncü yıl dönümünde Mersin’de yapacak.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Devlet Bahçeli, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için yolculuğa çıkıyor. MHP, ilk mitingini Misak-ı Milli'nin ilan edilişinin 104'üncü yıl dönümünde Mersin’de yapacak. Pazar günü Mersinli vatandaşlara hitap edecek olan Bahçeli, devam eden süreçte Manisa’ya geçecek. 31 Mart yerel seçimlerde “Cumhur bizim, Türkiye hepimizin” sloganını kullanacak olan Devlet Bahçeli, Mersin’deki mitinginde Cumhur İttifakı'nın 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki başarısına değinecek.

mhp-2.jpg

MERSİN’DEN MANİSA’YA GEÇECEK

MHP Lideri'nin Mersin’den sonraki durağı, partisinin 2019'da büyükşehir belediyesini kazandığı Manisa olacak. 4 Şubat'ta Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek mitingde Manisalı vatandaşlara mesajlar paylaşacak. AK Parti tarafından aday çıkarılmayan Mersin ve Manisa’da MHP’nin adayları desteklenecek. Manisa'da mevcut başkan Cengiz Ergün, Mersin'de ise Serdar Soydan MHP’den belediye başkan adayı olmuştu.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.