Milyonlarca emekliye müjde: 8 bin TL ek ödeme yapılacak

Milyonlarca emekliye müjde: 8 bin TL ek ödeme yapılacak

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emeklilere 8 bin TL ek ödeme yapılacağını öne sürdü. İşte, emeklileri sevindiren o iddianın detayları...

Emekli maaşlarına yüzde 49,25 zam yapılırken, en düşük emekli aylığı da 10 bin TL'ye yükseltildi. Milyonlarca emeklinin beklediği intibak zammı merak konusu olurken 8 bin TL'lik ek ödeme gündeme geldi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emeklileri sevindirecek bir iddiada bulundu.

TBMM’de açıklamalarda bulunan MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak mevcut emekli aylıkları arasındaki eşitsizlikleri giderecek intibak düzenlemesinin yapılması görüşündeyiz" dedi. Kalaycı, bu açıklamasıyla emekli aylıklarında önemli bir gelişme olabileceğini belirtti.

emekli-odeme.jpg

8 BİN TL EK ÖDEME

Konuyla ilgili açıklama yapan SGK Uzmanı Özgür Erdursun, yerel seçimler öncesi intibak yasasının yeniden gündeme gelebileceğini belirtti. Erdursun, 2000 yılı öncesinde emekli olanların maaşlarına şu anda da benzer bir düzenleme yapılması halinde ek 8 bin TL zam yapılabileceğini söyledi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.